zondag

BBQ Feest en Opblijven


De eerste zaterdag van september: dat betekent een tuinfeest voor onze kinderen, broers en zussen en vrienden. Na 3 dagen voorbereiding, eten in huis halen, vlees bestellen bij onze Duitse buurman en frisdrank, wijn en bier inslaan werd het eindelijk zaterdag. Voor mij eigenlijk te snel, maar voor Matt en Corné duurde dat wachten veel te lang. Zelfs de hele zaterdag moesten ze wachten tot de eerste bezoeker eindelijk kwam.
De jongens hebben genoten van al die aandacht.
Toen onze vrienden uit het dorp er waren met hun pleegkinderen kon voor hen het feest beginnen. Door de tuin rennen, een spelletje doen op de mobiel van één van de gasten eten drinken wat je wilde en hoeveel saus je erop wilde doen.

Om half 8 knapte Corné af en hij wilde naar bed. Matt werd steeds actiever en uiteindelijk leek me half 10 wel laat genoeg. Het was inmiddels donker geworden en vol trots ging hij op grote-mensen-tijd naar bed. Omdat er 8 mensen bleven slapen had ik campingmatjes bij ons op de slaapkamer gelegd  en daar sliepen ze. Superleuk: kamperen bij je pleegouders.

Om half 7 was de Corné alweer wakker. Matt heeft nog een uur geslapen.
Ze vonden het een geweldig feest en vroegen wanneer we weer een BBQ feest gaven. Over ongeveer 365 nachtjes, zei ik. Zoveel? Jazeker, een heel jaar wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten